KÜLFÖLD
Több száz olasz katona megy Nigerbe
Úgy tűnik, Róma megelégelte a nyugat-afrikai országokban uralkodó helyzetet, és katonai kontingenst küldött az Atlanti-óceán partjára - írja az EUObserver nevű portál, amely szerint közel félezer katonáról van szó.
Letartóztatták a vadorzók királyát
Letartóztattak a thai hatóságok egy negyvenéves thai férfit, aki a gyanú szerint több mint egy évtizede irányítja az afrikai vadon élő állatokat tizedelő illegális kereskedelem ázsiai piacát.
Bezárják a hamburgi katolikus iskolák harmadát
Riadalmat okozott a hamburgi szülők körében az érsekség bejelentése, miszerint a huszonegy helyi katolikus iskolából nyolcat bezárnak.
Félmillió méhet ítélt fagyhalálra két vandál fiú
Letartóztattak két fiatal fiút az Egyesült Államokban egy méhészetet ért támadás kapcsán: a gyerekek ötven kaptárt borítottak fel és dobtak ki a fagyba, megölve ezzel a bennük lakó félmillió méhet.
Hidzsábos nő a L’Oreal egyik új arca
A brit L’Oreal Paris olyan nőt választott a hajápolási termékek reklámozására, aki iszlám fejkendőt visel. Meglátásuk szerint a „Mert megérdemlem” kampány újragondolása fontosabb, mint az aktuális haj látványa.
Katonai műholdat indított az Egyesült Államok
Az Egyesült Államok sikeresen elindította szombatra virradóra GEO-4 katonai műholdját egy Atlas V hordozórakéta fedélzetén a floridai Cape Canaveralnél lévő űrállomásról. Az indításért a katonai űrszállításokat végző United Launch Alliance (ULA) vállalat felelt.
Las Vegas-i tömeggyilkosság: újabb gyanúsított után nyomoznak
Annyi biztos, hogy nem az elkövető barátnője után nyomoznak.
Újvidéki „hideg napok” – a belátás és a megbékélés jegyében
Hetvenhat éve, hogy a délvidéki területekre bevonuló magyar katonai alakulatok tömeggyilkosságot követtek el az ismét magyar kézbe került Bácskában. Az eredetileg a partizánok ellen indított megtorló célú razziának 3300-3800, polgári személy esett áldozatul. A II. világháborúban példa nélküli módon a felelősöket a magyar hadbíróság elítélte. Az 1944-es – revansnak mondott – szerb vérengzések beismerésére a magyar-szerb viszony közelmúlti rendezéséig kellett várni.
A férfi az enklávét uraló radikális iszlamista Hamász szerint Izraelnek kémkedett.
Semmissé nyilvánítottak egy svájci frank alapú hitelt Szlovéniában
A bank nem tájékoztatta ügyfelét az ilyen devizahitelek magas kockázatáról.
2018. január 20. szombat, Fábián és Sebestyén napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg