KÜLFÖLD
Magyarok segítenek az újraéledő Irakban
A terroristák által pár éve elfoglalt, Moszul környéki városokban oszt csomagokat az Ökumenikus Segélyszervezet. A menekültek lassan megkísérelnek visszatérni ezen településekre, de továbbra is segítségre szorulnak.
Kiszelly: A V4-ek sikere Orbán Viktor sikere
„Egy hangon beszél Budapest, Varsó, Prága és Pozsony” – így kommentálta a 28. Bálványosi Szabadegyetemen Orbán Viktor a visegrádi együttműködés sikerét. Hogy minek köszönhető a V4 sikere és ez mit jelent Európának, arról Kiszelly Zoltán politológus beszélt az M1 kedd esti műsorában.
Véres fejjel hagyták magára a kamionost migránsok
Alig egy hónappal azután, hogy megöltek egy kamionost, újabb brutális támadás történt Franciaországban.
Iráni őrhajóra lőtt egy amerikai hadihajó a Perzsa-öbölben
Nem először történt amerikai-iráni incidens az Arab-félsziget és az Irán közötti tengerrészen.
Falat emeltek a helyiek a migránsok ellen
Saját készítésű téglafalat húztak fel egy délnyugat-franciaországi városka lakói, így próbálva megakadályozni, hogy az egyik használaton kívüli helyi hotelből menekültszállót csináljanak.
ENSZ-megbízott: a Mecsetek terén kialakult válságot péntekig meg kell oldani
A jeruzsálemi Mecsetek terén bevezetett új izraeli biztonsági intézkedések kiváltotta válságot péntekig meg kell oldani, tekintettel az erőszak kiszélesedésére - jelentette ki hétfőn az ENSZ közel-keleti különmegbízottja, Nikolaj Mladnov.
Az elnök veje állítja, nem voltak
Jared Kushner, Donald Trump amerikai elnök veje és tanácsadója hétfőn Washingtonban újságírók előtt leszögezte: nem tartott fenn "helytelen kapcsolatokat" orosz tisztségviselőkkel.Szokatlan módon, riporterek előtt tett nyilatkozatot a Fehér Házban azután, hogy lezárult zárt ajtók mögött tartott szenátusi meghallgatása.
Duda nem gondolta meg magát
Hétfőn kiderült, hogy vétót emel a lengyel elnök a lengyel igazságügyi reform két eleme közül.
Öngyilkos merénylő robbantott pakisztáni rendőrök közelében
Legalább 25 ember, köztük 9 rendőr életét vesztette és további 52 ember megsebesült a kelet-pakisztáni Lahorban egy öngyilkos merényletben, amely a rendfenntartó erők tagjai ellen irányult - közölték hétfőn pakisztáni tisztségviselők.
A világszervezet Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) hétfőn azzal vádolta meg Ausztráliát, hogy visszatáncolt attól az egyezségtől, amelynek értelmében közel kétezer menedékkérőt fogadott volna be azok közül, akiket Pápua Új-Guineán, illetve Naurun fenntartott táboraiban szállásolt el, a canberrai kormány szerint azonban ilyen megállapodás soha nem létezett.
2017. július 26. szerda, Anna és Anikó napja
Szigetvár: Szétszórt felhőzet
25 °
Szétszórt felhőzet
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg