A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön 16 óra 53 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsen a Nendtvich Andor út és az Acsády Ignác utca kereszteződésében közlekedési baleset történt. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 33 éves sellyei férfi a Páfrány utca irányába közlekedett teherkocsijával, amikor az Acsády Ignác utca kereszteződéséhez érve a forgalomiránytó lámpa tilos jelzése ellenére behajtott az útkereszteződésbe, ahol összeütközött egy másik kocsival.

A baleset során a szabályosan közlekedő autó vezetője, egy 62 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a rendőrök előállították további mintavételre, amely során az orvos megállapította az alkoholos befolyásoltságot. A férfi zavartan viselkedett, felmerült a kábítószerfogyasztás gyanúja is, ezért a rendőrök gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív jelzést adott.

Ellene járművezetés ittas állapotban vétség, járművezetés bódult állapotban vétség, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Bedrogozott és ittas sellyei autós miatt sérült meg egy nő